Nasıl yapılır

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm gidilen yerlerle ilgili paylaşımların yapılabildiği bir sosyal ağ olurken, Swarm hesabı nasıl silinir adımları ile uygulamayı kullanmayı bırakabilirsiniz.

Yıllardan beri kullanılan ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran Swarm, bazı kişilerin çok fazla ilgisi çekmiyor. Hesap açan ve uygulamayı kullanmak istemeyen kişiler için tek seçim ise hesabın silinmesi. Bu bakımdan eğer siz de hesabınızı silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Swarm hesabı nasıl silinir, nasıl kapatılır?

Swarm hesabını kapatmak istediğinizde öncelikle hesabınıza giriş yapın. Bilgisayar üzerinden yapacağınız işlemlerle hesabınızı kapatmanız mümkün.

Oturum açtıktan sonra ilk önce profil sonrasında ise ayarlar bölümüne erişin. Bu sayfada hala sorunların varsa bölümüne tıklandığında ekranda silme işlemlerini yapabileceğiniz alanlar açılacaktır. Sonrasında ise Delete Account tıklaması sonrasında hesabınızı silebilirsiniz. Güvenlik olarak şifre girişi istenecektir. İstenen bilgileri de doğru olarak yapmanızın halinde hesap silme işlemleri sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olacaktır.

Swarm hesap silme işlemlerinde dikkat edilmesi gereken detay, uygulama ya da bilgisayar dışındaki cihazlardan herhangi bir şekilde işlemin yapılamayacağıdır. Tarayıcı üzerinden hesaba giriş yapılarak hesap silinebilir. Bunula birlikte Swarm hesabı Foursqure ile bağlantılı olduğundan dolayı bu hesap da silinecektir. Konuyla ilgili tüm detaylar da silme hesabında yer almaktadır. Bu konuda kişilerin mevcut uyarıları dikkate alması da önemlidir.

Swarm Hesabı Dondurulur Mu?

Swarm hesabını dondurmak için seçenek arayanlar, mevcut sosyal ağda böyle bir seçenek bulamayacaktır. Facebook gibi pek çok alternatifte hesabın belirli bir süre dondurulması söz konusu olsa da Swarm’da böyle bir seçenek bulunmamaktadır. Bu nedenle hesabını kullanmak istemeyen ya da ara vermek isteyenler tek seçenek hesabı silme seçeneğini değerlendirmek zorundadır.

Swarm Türkiye’de çok fazla kullanıcısı olmayan bir uygulama olsa da çoğu kişi özellikle uygulamanın ilk dönemlerinde hesap açmış durumdadır. Kişilerin uygulamayı kullanmayacak olması halinde, herhangi bir şekilde verilerinin kullanılmaması ya da veri gizliliği nedeniyle kişilerin hesabını silmesi çok daha uygun olacaktır. Aksi halde kişiler için tüm verileri, gittiği yerler ve uygulamaya bağlı diğer detaylar Swarm uygulamasında bulunacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı