Nasıl yapılır

Tiktok Hesap Silme

TikTok hesap silme işlemlerini rehberi takip ederek yapabilirsiniz.

Videoların çekilerek özel çalışmaların yapıldığı TikTok son yılların en çok kullanılan sosyal ağlarından biris. Yakalanan bu popülerlik ile birlikte aynı zamanda sistemden çıkmaya çalışan kişiler de bulunmaktadır TikTok hesap silme adımları kullanıcıların hesabını silinmesi konusunda yardımcı olacaktır. Bu bakımdan hesabınızı silmek istediğinizde sizler de mevcut adımları takip edebilir ve hesabınızı pasif duruma getirebilirsiniz.

TikTok hesap silme işlemleri nasıl yapılır?

TikTok hesap silme işlemlerinin yapılabilmesi adına kullanıcıların öncelikli olarak hangi cihazı kullanıyorsa üzerinden oturum açması gerekecektir. Pasif duruma getirilmek istenen hesap ile açılacak olan oturumlar sonrasında sağ alt köşede yer alan üç noktaya dokunarak uygulama ayarları kısmına erişim sağlamalısınız.

Bu bölüme ulaştığınızda sistem üzerinden hesabınız ile ilgili pek çok farklı işlemi yapmanız mümkündür. Bu aşamanın ardından kullanıcılar silme işlemlerini yapabilmek adına hesabımı yönet seçeneğine dokunmalıdır. Bu bölümde kullanıcıların hesabı ile ilgili özellikle silme işlemlerini yapabileceği bir ekran olduğu gibi hesabını silmek isteyen kullanıcılar bu sayfada yer alacak hesabımı sil seçeneğini kullanmalıdır. Ardından karşınıza farklı onay işlemlerini yapacağınız ekranlar gelecek ve bu sayfaları onaylamanız gerekecektir. Onaylamaların ardından ise en son olarak sil seçeneği ekranda belirecektir. Bu aşamaya kadar gelen kullanıcılar son ekrandaki sil seçeneğine dokunması ile birlikte hesabını tamamen TikTok sisteminden çıkarabilecektir.

TikTok hesap silme işlemleri sonrası

Hesap silme işlemleri sonrasında herhangi bir şekilde etkinleştirme ya da hesabı yeniden kullanma gibi bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle de kullanıcıların hesabına silmeden önce bu durumları göz önünde bulundurması ve buna göre işlem yapması gerekecektir. Kullanıcılar tarafından yapılacak bu işlemlerde, ekranda yer alan uyarılar ve önlemlerde de yine İngilizce dili ile hesabın bundan sonraki süreçteki durumu hakkında bilgiler verilmektedir.

Hesap yeniden aktif hale getirilemeyeceğinden ve dondurma seçeneği de bulunmadığından dolayı kullanıcıların hesap silme aşamalarında tüm bu durumları göz önünde bulundurması gerekecektir. TikTok tarafından yapılan uyarılarda TikTok hesabının yeniden kullanılamayacağı ve kullanıcıların TikTok uygulamasında oturum açamayacağı, tüm kayıtlı verileri silinir denilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı